1e plaatje WELKOM

Welkom op de site van Logopediepraktijk A.M.G. van Heteren.

Op deze site vindt u nuttige informatie. De informatie zal regelmatig worden aangepast. Mocht u de praktijk nog niet weten te vinden, klik dan op de afbeelding van de mond rechtsboven in uw beeldscherm. Bovendien participeer ik sinds 2009 in het Medisch Centrum Aalst. Klik voor meer info op het logo van het MCA (ook rechtsboven in uw beeldscherm).

In 2018 heb ik met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Alle logopedische zorg wordt vanuit de basisverzekering volledig vergoed. Vanaf de leeftijd van 18 jaar dient u, net als voor andere vormen van zorg, rekening te houden met het wettelijk verplicht gestelde eigen risico.

Het is goed te weten dat ik kwaliteitsgeregistreerd sta in het Kwaliteitsregister Paramedici (2016-2021). Met ingang van 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Op deze website vindt u het Privacy Reglement ter bescherming van uw persoonlijke gegevens.

Naast dat ik telefonisch bereikbaar ben via 040-2218707, kunt u mij ook benaderen per e-mail: agnes.van.heteren@logopediewaalre.nl.

Tot ziens,

Agnes van Heteren
Logopediste

Kwaliteitsregister Paramedici

Privacy Reglement